• 1
  • 2
  • 3
DSC05576

Huid

Wanneer mensen je ontmoeten, halen ze hun (eerste) indruk van je gezicht. 
Ze kijken naar je ogen, je haar, je mond, je uitstraling en je huid. 
Je huid is je visitekaartje, maar ook je grootste orgaan en heeft veel te verduren door invloeden van buitenaf zoals het weer, de verwarming, vervuiling.De verschillende behandelingen

Introductiebehandeling:

Environ discovery- (75 min)

Eerste gelaatsbehandeling met complete en grondige huidanalyse, persoonlijk advies en opstellen van een behandelingsplan. 
Een perfecte huidanalyse voor een perfecte behandeling!


69 EURO

Manuele behandelingen:

Environ sensitive- (60min)

Deze rijkelijke gelaatsbehandling verzacht en kalmeert de reactieve huid en herstelt de beschadigde hydrolipide film ( bovenste laag van de huid). Zachtheid en comfort voor een geïrriteerde, reactieve huid!

75 EURO

Environ vital- (65min)

Environ vital combineert vitamine A en krachtige anti- oxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. 
( deze behandeling kan uitgevoerd worden wanneer er contra indicaties zijn voor het gebruik van het Ionzyme DF apparaat). Vitaminen, een leven lang, voor een lang leven!

78 EURO

Environ cool peel- kuur (3 tot 6 behandelingen)

Deze revolutionnaire benadering van peeling bereikt ongelooflijke resultatenzonder huidbeschadiging. Er wordt lactaatzuur gebruikt om de Ph- waarde van de huid te verlagen en het vrijgeven van de groeifactoren te stimuleren. dit resulteert in een strakkere en gladdere huid. De peeling vernietigd bacteriën, verhoogt de hydratatie & verwijdert opstapelingen van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder.

De cool- peel is ideaal voor mensen met lijntjes en rimpels, dikke, ruwe huid, probleemhuid, acne of littekens, beschadiging door de zon, pigmentatie en rosacea. De behandeling wordt in kuur aangeboden voor optimaal resultaat. Onthul een gladde, frisse, jeugdige huid!

(60min) zonder Ionzyme DF apparaat- 72 EURO

(80min) met Ionzyme DF apparaat- 95 EURO

Ionzyme DF behandelingen:

Environ essential- (55 min)

Bij deze essentiële behandeling dringen de aangebrachte vitaminen heel snel en diep in de huid ( tot in de celkern dmv veldiontoforese) Met de ionzyme DF probe( sonoforese) wordt vervolgens gewerkt op elke huidconditie van elke zone. Voor wie essentie zoekt!

69 EURO

Environ focus- (70 min)

Deze doelgerichte behandeling legt de focus op de 2 belangrijkste probleemzones dmv sonoforese uit te voeren met de probe worden de belangrijkste huidproblemen rechtsreeks aangepakt. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker met veldiontoforese voor extra resultaat op het volledig gelaat. De alliantie voor een stralende huid!

85 EURO

Environ skin renewal- (75min)

Een intense behandeling die zacht maar toch intensief exfolieert en hydrateert. Ideaal voor de vale, verstopte huid, puistjes, littekens, pigmentatie en zonbeschadigde huid. Deze combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid. De ware oppepper voor uw huid!

99 EURO

Environ intensive- (90 min)

Deze ultieme gelaatsbehandeling Verhoogd aanzienlijk het indringen van de actieve ingrediënten met onmiddellijke zichtbare resultaten! Elke gelaatszone en huidconditie wordt dmv sonoforese met de probe intensief behandeld. Daarna geeft een opnamebevorderend masker met veldionotoforese resultaten die voor zich spreken. 
Voor wie alleen het beste wil!

110 EURO

Environ lunch time- (15-45min)

Deze korte maar intensieve behandeling focust op een specifiek huidprobleem op een specifieke huidzone. Ideaal voor wie weinig tijd heeft en heel snel een zichtbaar resultaat wil! Beste resultaat in kuurvorm in combinatie met de environ roll -kit- focus- cit en de environ producten voor thuisgebruik! Maximum resultaat in een minimum in tijd!

DSC05576

Environ

Wat is er zo bijzonder aan Environ®?

Het huidverzorgingsysteem van Environ® werkt met vitamine A, C, E en anti-oxidanten. Het is wetenschappelijk aangetoond dat vitamine A en anti-oxidanten doeltreffend bijdragen tot het behoud van een gezonde en mooie huid.

De producten van Environ® zijn dan ook revolutionair te noemen.

Regelmatig gebruik vanEnviron®producten zorgt o.a. voor een:

  • soepele en stevige huid
  • zuivere teint met fijne poriën
  • herstel van een zonbeschadigde huid
  • vermindering van overmatig talgproductie
  • verhoogt de natuurlijke hydratatie
  • vermindert pigmentvlekken

Wat kan je verwachten?

Bij een eerste bezoek aan het instituut volgt er een uitgebreide huidanalyse. Die is heel belangrijk, want de behandeling wordt helemaal aangepast aan jouw huid, en die is uniek. Daarnaast krijg je uitleg over de werking van de Environ®producten en de verschillende behandelingen.

En dan?

Ben je gemotiveerd om te werken aan een stralende huid, maken wij een persoonlijk behandelplan. We adviseren welke producten je thuis kan gaan gebruiken en we maken gelijk voor de eerste 3 maanden 3 nieuwe afspraken voor een behandeling.

Waarom direct 3 behandelingen na elkaar?

De eerste 3 maanden zijn belangrijk. Je leert in deze periode om goed voor je huid te zorgen met de unieke Environ®producten. Je huid zal in het begin moeten wennen. De behandelingen spelen in deze periode ook een belangrijke rol. Ze bieden ondersteuning en geven een extra stimulans in het opstarten van het Environ®programma. Doordat je huid steeds goed bekeken wordt, passen we waar nodig de behandeling aan. Ook krijgt je huid iedere behandeling een diepe reiniging waardoor het opnamevermogen optimaal wordt. Hierdoor kunnen de vitamines en andere werkzame stoffen nog beter hun werk doen. Je zult dan ook snel resultaat zien.

Na de eerste drie maanden:

De conditie van je huid is zichtbaar verbeterd en je bent zelf gewend aan het gebruik van deEnviron®producten. In overleg kijken we hoe we de behandelingen voortzetten. Een regelmatig bezoek aan het instituut blijft belangrijk, maar het allerbelangrijkste is dat je je huid zelf met deEnviron®producten blijft verzorgen.

Meer info op: www.environ.be

BehandelingDuurPrijs
Gladde oogcontouren 30min 48 EURO
Fronslijnen 30 min 48 EURO
Gladde lipcontouren 20min 35 EURO
Strakke hals 20min 48 EURO
Pigmentvlek ( per vlek) 15min 25 EURO
Litteken nieuw ( per litteken) 20min 25 EURO
Litteken oud ( per litteken) 25min 30 EURO
Onderhuidse ontstekingen 15min 25 EURO
Volledig gelaat 45min 55 EURO
DSC05576

Wens je meer info?

Britt De Coster
Overweglaan 44 - 3990 Peer
T 0498/84 96 56
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren

MAANDAG 09:00u - 18:00u
DINSDAG 09:00u - 21:00u
WOENSDAG 09:00u - 18:00u
DONDERDAG 09:00u - 21:00u
VRIJDAG 09:00u - 18:00u
ZATERDAG 09:00u - 16:00u
ZONDAG GESLOTEN

Contact

Overweglaan 44 - 3990 Peer
T 0498/84 96 56
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over mij

Mijn naam is Britt De Coster. In 2014 behaalde ik mijn diploma schoonheidsspecialiste en één jaar later de specialisatie esthetische lichaams- verzorging. Met deze twee diploma’s op zak en grote steun van familie en vrienden open ik mijn eigen huidinstituut Beauty-Active. Tijdens mijn opleiding volgde ik stages in grote, bekende huidinstituten.